Nieuws uit Gouda

De Zwaan verhuist naar een nieuwe locatie in Gouda!

Spannend nieuws uit Gouda! Atelier De Zwaan, hét centrum voor creatieve dagbesteding in de regio, verhuist naar een prachtige nieuwe locatie in Gouda. Vanaf 12 oktober heten we iedereen van harte welkom op ons nieuwe adres: Hanzeweg 14. Hier gaan we onze missie voortzetten: het bieden van hoogwaardige programma’s vol kunst en ambacht, voor mensen met een afstand tot maatschappij en arbeidsmarkt.

Waarom verhuizen, wat wordt anders?

Op onze nieuwe locatie hebben wij straks ruimere ateliers, meer plek om elkaar te ontmoeten en modernere voorzieningen. Ook verwachten we hier langer te kunnen blijven. Dit betekent meer kansen voor persoonlijke ontwikkeling, stabilisatie en participatie aan de maatschappij.

Kom naar de feestelijke opening!

Op zaterdag 12 oktober vieren we de officiële opening van onze nieuwe locatie met een feestelijke dag vol diverse activiteiten. We nodigen iedereen uit om deze bijzondere dag met ons te komen vieren. En een kijkje te komen nemen op onze nieuwe werkplek. Het belooft een inspirerende dag te worden vol kunst, ambacht en gemeenschap.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Gouda en mis geen enkele update over onze verhuizing en de opening. Volg ons op social media en schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Adres van de Nieuwe Locatie:  Hanzeweg 14, Gouda