Nieuws uit Gouda, Vacatures

Vrijwilligers gezocht locatie Gouda

Ondersteuning voor onze ateliers:

  • Textiel: een dagdeel per week of 2 weken op maandagmiddag of woensdag of donderdag de ochtend of middag voor het afwerken van de geweefde produkten met de naaimachine. Vereiste is beheersing van de handwerktechniek naaien.
  • Schilderen: Dinsdagmiddag, voor hand- en spandiensten, geen ervaring vereist.
  • Design: voor de woensdagmiddag. Hand en spandiensten, ervaring is niet vereist.
  • Iemand gezocht voor de keuken op donderdag en vrijdag van 10.00 tot 14.00 uur. Oa. Koffie en thee zetten voor 10.30 uur, maken van soep of een broodje,  thee zetten voor 12.00 uur, na de lunch de keuken aan de kant maken en eventueel een was draaien en ophangen.

Vrijwilliger in de keuken

Voor de locatie Gouda zoeken we een vrijwilliger die op donderdag en of vrijdag het basis punt wil bemannen. Dat wil zeggen voor de overblijvers zorgen. Soep maken en een andere keer een broodje of andere zaken.

De dag begint met koffie zetten om 10.15 uur met koffie zetten en daarna beginnen aan de lunch. Na de lunch de afwas regelen. We zoeken iemand die zelfstandig kan werken.

Heb je interesse, maak dan een afspraak met de coördinator van het vrijwilligerswerk, Marjolijne. Je kunt Marjolijne bereiken via een email naar coordinatorvrijwilligers@dagbestedingdezwaan.nl