Keramiek atelier

Atelier Keramiek (Gouda en Capelle)

Kies je voor keramiek? Dan maak je al snel kennis met onze vakspecialisten. Zij begeleiden en ondersteunen je bij de leuke en mooie producten van keramiek.

Wat je gaat doen

Dat kies je natuurlijk zelf. Gewoon doen waar je goed in bent of jezelf steeds overtreffen. Onze Vakspecialisten staan klaar om je te begeleiden en adviseren je bij het maken van je product. Voorbeelden van keramiek zijn vazen, bordjes, glazen, dieren, bloempotten tegeltjes en beelden. Eigenlijk is Keramiek een verzamelnaam voor alle voorwerpen die van gebakken klei zijn gemaakt. De materialen worden gebakken in een oven. Keramiek ontstaat door verhitting. Wel opletten bij het maken, want als het nog niet gebakken is, is het wel breekbaar. Dat is de professionele kanttekening bij dit vak. Op de afdeling keramiek maak je echt mooie dingen.

Programma

Regelmatig wordt er een workshop van een nieuwe techniek georganiseerd. Je kunt zelf kiezen of je hieraan wilt deelnemen. Ook legt de vakspecialist nieuwe technieken individueel aan de deelnemers uit.

Hoe kun je deelnemen

Is dit iets voor jou? Schroom dan niet om je in te schrijven voor een proefochtend of aanmelding.