Plus Atelier

Mix Atelier (Gouda)

Nieuw bij De Zwaan voor de creatievelingen op leeftijd is het Mix-atelier. Het is een mixed media atelier, waar u kunt schilderen en werken met keramiek en textiel. Samen met andere ouderen (65+) en onze vakspecialisten bieden wij u een fijne tijd.

Wat je gaat doen

Even weg van uw zorginstelling of even uw huis uit. Uw mantelzorger een beetje vrijtijd geven. Een leuke dag beleven, en creatief bezig zijn? Tijdens de dagbesteding kunt u meedoen aan ambachtelijke activiteiten en heeft u gezelschap van andere deelnemers. U bent onderdeel van een actieve dagbesteding, gericht op het behoud of de ontwikkeling van uw vaardigheden. Bij de dagbesteding krijgt u les van onze vakspecialisten. Op deze dagbesteding dient u wel zelfredzaam te zijn op gebied van toiletgang en eten. Heeft u af en toe een gesprekje nodig dan ondersteunen we dit graag. We werken samen met Zorgpartners.

Programma

Tijdens de dagbesteding bieden we een gevarieerd programma. Zo kunt u deelnemen aan workshops om kleur te geven aan uw oude dag.

Hoe kun je deelnemen

Deelnemen is eenvoudig. Meld je aan voor een kennismaking en daarna kunt u kiezen voor een proefochtend. Weet u het al dan kun u een intake afspraak maken.