Schilder atelier

Atelier Schilderen (Gouda en Capelle)

Vind je het leuk om met verf te werken? Of heb je al ervaring met schilderen? Dan word je van harte welkom geheten door onze vakspecialisten. Zij hebben oog voor detail en helpen je graag er iets moois van te maken.

Wat je gaat doen

Heb je al ervaring? Of wil je het schildersvak graag leren?  Dan is het atelier schilderen iets voor jou. Het is een prettige werkplek waar creëren en gezelligheid voorop staan. Er is veel ruimte voor creativiteit. In het teken- en schilderatelier kun jij tekenen en schilderen. Hierbij gebruiken we allerlei materialen, zoals acrylverf, ecoline en pastelkrijt. Schilderen kun je al op porselein, hout, schilderdoeken, papier of glas. Wat je hebt gemaakt kun je tegen een kleine vergoeding kopen en bijvoorbeeld iemand cadeau doen. Of jouw werk wordt onderdeel van onze expositie.

Programma

Regelmatig wordt er een workshop van een nieuwe techniek georganiseerd. Je kunt zelf kiezen of je hieraan wilt deelnemen. Ook legt de vakspecialist nieuwe technieken individueel aan de deelnemers uit. Ook geven we in een apart lesgedeelte, o.a. klassikaal les in portretschilderen.

Hoe kun je deelnemen

Is dit iets voor jou? Schroom dan niet om je in te schrijven voor een proefochtend of aanmelding.