Muziek atelier

Atelier Muziek (Gouda)


Het team

Wil je spelen of zingen in een band? Aarzel niet, en enjoy! Onze huisband de Beautiful Minds treedt namens Dagbesteding De Zwaan regelmatig op. Er is altijd iets wat bij jou past. Onze Vakspecialist, Ali Shawky, laat je kennis maken met verschillende muziekinstrumenten. Doe mee!

Wat je gaat doen

Samen bewegen of alleen, samen zingen of alleen, samen muziek maken of alleen. Jij mag het zeggen. Bij het atelier muziek gonst het meerdere dagen per week van de muzikale activiteiten. Muziek verbindt. De muziekinstrumenten zijn heel divers, je kunt gitaar spelen, piano of natuurlijk je eigen instrument meenemen. Op dit atelier is veel saamhorigheid en er wordt veel plezier beleefd, een ieder op zijn eigen manier.


Programma

Een programma is er niet maar als je het leuk vindt kunnen we met elkaar, als een echte band, optredens verzorgen. De Vakspecialist stemt altijd met jou af wat je leuk vindt of zou willen proberen.

Hoe kun je deelnemen

Is dit iets voor jou? Dan vinden we het leuk als je mee komt doen. Een keer proefdraaien of direct aanmelden, het is allemaal mogelijk.